Bouw aan je toekomst
met een leerwerk­traject

Als je bij Schadenberg Groep aan de slag gaat, krijg je alle kansen om jouw persoonlijke talenten optimaal te ontplooien. Naast een baan met toekomstperspectief bieden we je goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Zit jij nog midden in je studie en sta je aan het begin van je loopbaan? Kies dan voor een van onze leerwerktrajecten. Wij zijn erkend leerbedrijf en bieden toekomstige vakmensen een plek om te leren en te werken. Terwijl je een salaris ontvangt leer je de fijne kneepjes van een prachtig vak, doe je waardevolle werkervaring op én heb je straks een felbegeerd diploma op zak. Een win-win-win-situatie!

Alle vacatures voor een
leer- en werktraject

UITGELICHTE VACATURE

Daktuinhoveniers (Ervaren én Leerlingen)

Uitvoering / Bouwplaatsmanagement, Leer- en werktraject
Alkmaar, Hem - West-Friesland
UITGELICHTE VACATURE

Fitters (Ervaren én Leerlingen)

Uitvoering / Bouwplaatsmanagement, Leer- en werktraject
Hem - West-Friesland, Middenmeer - Hollands Kroon

(Leerling) Stratenmaker

Uitvoering / Bouwplaatsmanagement, Leer- en werktraject
Hem - West-Friesland, Middenmeer - Hollands Kroon

Leerling Monteur WTB

Monteurs, Leer- en werktraject
Hem - West-Friesland, Middenmeer - Hollands Kroon

(Leerling) Graafmachinist

Uitvoering / Bouwplaatsmanagement, Leer- en werktraject
Hem - West-Friesland, Middenmeer - Hollands Kroon

In een leerwerktraject kun je onder andere bij ons aan de slag als leerling:

 • Stratenmaker
 • Grondwerker / Vakman GWW
 • Graafmachinist
 • Monteur WTB
 • Fitter
 • Dakdekker
 • Daktuinhovenier

Werken en leren bij een veelzijdig familiebedrijf

Schadenberg Groep bestaat uit de business units Infratechniek, Bouw, Dakwerken, Groen, Installatietechniek, Vastgoed en Service. Werken en leren in ons veelzijdige familiebedrijf betekent dat je meewerkt aan plekken waar mensen met plezier kunnen wonen, werken, leven en recreëren. Je hebt dus een brede keuze uit allerlei boeiende leerwerktrajecten. Wil je leren en werken in de infra? Verdiep je dan eens in onze werken en leren vacatures voor o.a. Stratenmaker, Grondwerker / Vakman GWW of Fitter. Ga je graag het dak op en werk je graag lekker in de buitenlucht en natuur? Dan is het leerwerktraject voor Dakdekker of Daktuinhovenier absoluut iets voor jou! 

Wist je dat… Je als leerling in de Bouw & Infra CAO na het behalen van je BBL2 diploma een diplomabonus van €2.500 ontvangt? Als je daarna de smaak te pakken hebt en verder leert voor een BBL3 diploma, ontvang je een doorleerbonus van €500 én nogmaals een diplomabonus van €2.500 na het behalen van je BBL3 diploma!

Bij Schadenberg Groep werken we samen met de volgende branche­gerelateerde opleiders:

 • Bouwmensen Nederland
 • BouwAcademie Amsterdam
 • Infra Opleidingsbedrijf SPG Noord-Holland
 • Tectum voor Dakvakmanschap
 • IW Noord-Holland
 • Tetrix Techniekopleidingen 
 • Goflex
 • ROC (Regionaal Opleidingscentrum) Nederland
 • Talland College

Hoe gaat een leerwerktraject in z’n werk?

Wist je dat er in onze branche een groot tekort is aan goede vakmensen? Als je kiest voor een leerwerktraject bij Schadenberg Groep ben je dus altijd verzekerd van een mooie baan. Als erkend leerbedrijf bieden wij je graag de kans om je toekomst zeker te stellen en stimuleren wij de combinatie van werken en leren. Wij bieden hiervoor verschillende BBL-trajecten aan. BBL staat voor Beroepsbegeleidende Leerweg. In een BBL-traject volg je naast je werk bij Schadenberg Groep een volwaardige opleiding bij een van de branchegerelateerde opleiders waar wij mee samenwerken. Deze combinatie van werken en leren houdt meestal in dat je vier dagen per week werkt en één dag naar school gaat. Ideaal als jij nog geen echt vak hebt geleerd en niet de hele dag in een klas wilt zitten, maar niet kunt wachten om te gaan werken!

Schadenberg Groep - Veiligheid Op 1
Vacatures Schadenberg Infratechniek

Werken en leren in een veilige omgeving die perfect bij je past

Als je kiest voor een leerwerktraject bij Schadenberg Groep kijken we samen waar jouw talenten het beste tot hun recht komen. Je gaat dus aan de slag in een veilige werkomgeving die goed bij jou past. Als die noodzakelijk zijn, zorgen wij natuurlijk ook voor persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Wil jij binnenkort ook beginnen met een werken en leren traject? Kijk dan snel welke werken en leren vacature jij tof vindt. Grote kans dat jij binnenkort bij Schadenberg Groep de mouwen opstroopt terwijl je een mooi beroep leert én een goed salaris ontvangt!

Wil jij aan je toekomst bouwen met een leerwerktraject bij Schadenberg Groep? Dat vinden we tof! 😃 Neem voor meer informatie contact op met onze Specialist Arbeidsmarktcommunicatie & Recruitment Chris Reuvecamp. 

Schadenberg Groep
Schadenberg Service & Onderhoud

Uitgelichte Vacatures!

Werkplaats Monteur / Medewerker

Hem - West-Friesland, Middenmeer - Hollands Kroon

Ervaren Financieel Administratief Medewerker

Hem - West-Friesland

Calculator

Amsterdam

Daktuinhoveniers (Ervaren én Leerlingen)

Alkmaar, Hem - West-Friesland
Chat openen
Chat openen
Hi! 👋🏻

Ben je op zoek naar een leuke baan? Bel/app ons voor meer informatie.

We spreken je graag.

Groet,
Chris & Inge