De cultuur van
Schadenberg Groep

Met de business units Infratechniek, Bouw, Dakwerken, Groen, Installatietechniek, Vastgoed en Service vormen we Schadenberg Groep. Onder het motto ‘de toekomst bouwen we samen’ creëren we plekken waar mensen met plezier kunnen wonen, werken, leven en recreëren. Waarom het de moeite waard is om met ons mee te bouwen aan de toekomst? Omdat we een familiebedrijf in hart en nieren zijn. Naast een veilige werkomgeving, kwaliteit en innovaties, staan gezondheid, vitaliteit, werkplezier, prettige omgangsvormen en leuke activiteiten centraal in onze bedrijfscultuur. Iedere medewerker stimuleren wij om persoonlijke talenten optimaal te ontwikkelen.

Werken bij Schadenberg Groep
Schadenberg Groep

Onze normen en waarden

Schadenberg Groep is een platte organisatie met open deuren, waar we snel schakelen en doen. We houden het simpel. We zijn positief, met oog voor elkaar een hoog samen gevoel. Met een proactieve houding streven we samen elke dag naar een gezamenlijk belang. Daarbij staan de volgende normen en waarden voorop:

  • Veiligheid op 1
  • Afspraak is afspraak
  • Openheid
  • Hoge kwaliteit, geen concessies
  • Kostenbewust, klantgericht en creatief
  • Plezier en geluk

De toekomst bouwen we veilig samen

Binnen Schadenberg Groep hebben we een zeer actief veiligheidsbeleid. Het doel daarvan is dat iedereen die bij en voor ons werkt, ’s avonds weer gezond thuiskomt en ooit gezond en fit met pensioen gaat. Daarom is het belangrijk dat iedereen binnen onze organisatie hetzelfde denkt over veilig en gezond werken, en daar op hetzelfde niveau uitvoering aan geeft. Samen zorgen we voor bewust veilig werken. Hier gaan we de komende jaren nóg sterker op inzetten met de campagne Veiligheid op 1. Onder het motto ‘De toekomst bouwen we veilig samen’ laten we onze medewerkers bewust stilstaan bij de noodzaak van veilig werken. Dat doen we onder andere door de Laatste Minuut Risico Analyse-checklist op posters te communiceren en door middel van speciale LMRA-pasjes voor onze medewerkers.

Schadenberg Groep - Veiligheid Op 1
Schadenberg Groep - Veiligheid Op 1

Het DNA van een Schadenberger

Binnen Schadenberg Groep hebben we een cultuur die onze visie waarmaakt. Met passie en trots in een vertrouwd familiebedrijf de beste prestatie weten te bereiken, in goede samenwerking met onze partners. Daarbij streven we naar betrokken en ondernemende medewerkers door een veilige en open cultuur. We geven elkaar feedback op onze competenties en sturen strak op het nemen van verantwoordelijkheid. Het DNA van een Schadenberger wordt gekenmerkt door de drang om te horen bij een groep mensen die trots is op wat we samen doen. Sociaal en betrokken naar elkaar en met ons teamwerk betrokken in de gehele bouwketen. Op die manier streven wij naar plezier en geluk.

Daarbij zijn we ambitieus en hebben wij de wil om ons te onderscheiden als bouwkundig dienstverlener. Verder vragen en stimuleren wij ondernemerschap van onze medewerkers om zo de gestelde doelen te behalen en Schadenberg Groep te laten groeien en bloeien.

Samen fit naar de toekomst!

Omdat onze mensen ons grootste kapitaal vormen, is de vitaliteit van onze medewerkers ontzettend belangrijk. Vitale medewerkers zijn energiek, gemotiveerd en productief. Stuk voor stuk eigenschappen die Schadenberg Groep ten goede komen en die we daarom graag willen versterken. Daarom inspireren en motiveren wij elkaar onder het motto ‘Samen fit naar de toekomst’ om verantwoordelijkheid te nemen in het gezamenlijk werken aan gezondheid, veiligheid en vitaliteit. Dit doen we onder andere door je bedrijfsfysio en voordelige fietslease aan te bieden. Ook organiseren we regelmatig een dynamische sportdag. Want vitale medewerkers kunnen het verschil maken. Door aan je fysieke en mentale gezondheid te werken, kun je meer energie en plezier uit je werk halen.

Diversiteit en inclusie

Wat ons beleid is op het gebied van diversiteit en inclusie? We willen een organisatie zijn met een sociaal veilige werkomgeving, waar iedereen met hart voor de bouw en infra zich welkom voelt. Verschillende mensen brengen verschillende kwaliteiten en nieuwe netwerken mee. En die zijn hard nodig voor de uitdagingen waar we in onze branche voor staan. Een van de manieren waarop we diversiteit en inclusie binnen Schadenberg Groep bevorderen, is het aannemen van zij-instromers. Doordat zij uiteenlopende werk- en levenservaring met zich meebrengen, dragen zij bij aan het vergroten van de diversiteit van ons personeelsbestand. Daarnaast bieden wij werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook staan wij sterk voor diversiteit en inclusie door carrières voor vrouwen in de bouw en infra te stimuleren.

Leuke bedrijfs­activiteiten

Om ons team nog beter te laten samenwerken en om de banden tussen onze medewerkers te versterken, organiseren wij regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten. Zo trakteren wij onze mensen eens per jaar op een bedrijfsfeest. Natuurlijk laten we de feestdagen ook niet ongemerkt voorbijgaan en daarom vieren we Kerstmis uitbundig met onze traditionele kerstborrel en vieren we de zomervakantie met een oergezellige bouwvakborrel.

Leuke werkuitjes bij Schadenberg Groep

Uitgelichte Vacatures!

Werkplaats Monteur / Medewerker

Hem - West-Friesland, Middenmeer - Hollands Kroon

Ervaren Financieel Administratief Medewerker

Hem - West-Friesland

Calculator

Amsterdam

Daktuinhoveniers (Ervaren én Leerlingen)

Alkmaar, Hem - West-Friesland
Chat openen
Chat openen
Hi! 👋🏻

Ben je op zoek naar een leuke baan? Bel/app ons voor meer informatie.

We spreken je graag.

Groet,
Chris & Inge