Timmer aan je skills met een stage, traineeship of afstudeer­opdracht

Studeer je aan het VMBO, volg je een MBO- of HBO-opleiding of studeer je aan de universiteit? En ben je op zoek naar een dynamische stageplek of afstudeeropdracht om jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen? Of sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een startersfunctie? Onze vakmannen en vakvrouwen ontvangen je met open armen en brengen je graag allerlei specialistische kennis en nuttige skills bij. Natuurlijk staan zij er ook voor open om van jou te leren en daarom is jouw eigen inbreng altijd welkom. Zoals het een familiebedrijf betaamt, word je als stagiair of trainee onderdeel van ons team en draai je volledig mee met onze werkzaamheden. Geen betere manier om jezelf klaar te stomen voor een succesvolle toekomst!2

Waarmee dragen we bij Schadenberg Groep bij aan (werk)ervaring voor aanstormende talenten?

 • Snuffelstages
 • Meewerkstages
 • Afstudeerstages
 • Traineeships
 • Afstudeeropdrachten
 • Locatiebezoeken en presentaties
 • Gastlessen op basisscholen en voortgezet onderwijs

Wat houdt een stage bij ons familiebedrijf in?

Een (afstudeer)stage bij een van onze business units is dé kickstart voor je carrière. Als je stage komt lopen bij Infratechniek, Bouw, Dakwerken, Groen, Installatietechniek, Vastgoed of Service brengen wij je de fijne kneepjes van een prachtig vak bij. Wat een stage bij Schadenberg Groep nog meer de moeite waard maakt? Wij vinden dat stagelopen veel meer is dan meekijken. Je wordt een volwaardig lid van de Schadenberg-familie en stroopt je mouwen op voor allerlei taken en werkzaamheden. Omdat we je flink uitdagen, krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Wij helpen jou om de theorie van je opleiding tot in de puntjes in de praktijk te brengen. Andersom vinden wij het ook tof om iets van jou te leren. Natuurlijk belonen wij je hiervoor met een prima stagevergoeding.

Schadenberg Groep
KBBBD - Schadenberg Groep

Wat houdt een traineeship precies in?

Als trainee leer je Schadenberg Groep door en door kennen, ontdek je waar jouw interesses liggen én waar jouw talenten het beste tot hun recht komen. In een razend tempo vergaar je kennis over de processen en werkzaamheden en ontwikkel jij jezelf tot een volwaardig professional. Als trainee bij een van onze business units ben je voor de volle honderd procent onze collega, compleet met alle taken en verantwoordelijkheden die daarbij horen. Afhankelijk van jouw studieachtergrond, persoonlijke voorkeuren en de behoefte van de business unit in kwestie, doe je gedurende een bepaalde periode werkervaring op in allerlei disciplines. Na jouw traineeship krijg je in ons familiebedrijf volop doorgroeimogelijkheden en kansen om te bouwen aan je toekomst!

Waarom een stage, traineeship of afstudeeropdracht bij Schadenberg Groep?

 • Je vergaart waardevolle specialistische kennis en leert nuttige skills.
 • Je bouwt mee aan veelzijdige en toonaangevende projecten.
 • Je stoomt jezelf klaar voor een succesvolle toekomst.
 • Je krijgt volop kansrijke doorgroeimogelijkheden.
 • Je wordt een volwaardig lid van de Schadenberg-familie die bestaat uit fijne collega’s.
 • Je gaat aan de slag in een bedrijf waar werkplezier en relaxte omgangsvormen centraal staan.
 • Je wordt regelmatig getrakteerd op oergezellige bedrijfsfeesten en toffe (sport)activiteiten.

Traineeships via Civiel360 Noord-Holland

Een van de traineeships waarmee je volop carrièrekansen en zekerheid op een baan hebt, is een traineeship via het samenwerkingsinitiatief Civiel360 Noord-Holland, waarin onze business unit Schadenberg Infratechniek vanuit de infradriehoek participeert. Als future-fitte student, starter of young professional krijg je met dit tweejarige ontwikkeltraject de kans om werkervaring op te doen bij een ingenieursbureau, bij een aannemer en bij een gemeente: drie hoofdspelers in de infrabranche. Je komt drie keer acht maanden te werken bij een hoofdspeler. Daar ontdek je waar je goed in bent, waar je energie van krijgt en welke rollen daarbij passen. Kleur bekennen is dus nog niet nodig, want pas na twee jaar kies je voor de professie en de werkgever waar je het meest enthousiast over bent.

 

Deze toekomstige werkgever kan ook buiten de samenwerking liggen. Tegelijkertijd leer je als trainee de drie perspectieven te begrijpen. Hiermee leg je een stevig fundament voor je verdere ontwikkeling en leer je op een professionele manier om samen te werken in de keten.

Welke opleidingseisen gelden er voor een stage of traineeship bij Schadenberg Groep?

De meeste stagiairs en trainees die zich bij ons klaarstomen voor een succesvolle toekomst volgen een MBO-, HBO- of WO-opleiding in infra, (civiele) techniek, bouwkunde, technische bedrijfskunde of vastgoed en makelaardij. Natuurlijk zijn studenten van andere opleidingen op elk niveau ook van harte welkom. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld: marketing, communicatie, veiligheid, HR, milieukunde, ICT, bedrijfskunde en economie. 

Vacatures Hoogte - Schadenberg Groep

Hoe enthousiasmeren wij de allerjongste technische talenten?

We vinden het bij Schadenberg Groep ook belangrijk om een bijdrage te leveren aan het opleiden van technische talenten op het voortgezet onderwijs. Het adopteren van het techlab van het Martinuscollege in Grootebroek en het sponsoren van de nieuwste lasapparatuur in dit technieklokaal, zijn enkele initiatieven die hieraan bijdragen. Daarnaast enthousiasmeren wij graag leerlingen op het praktijkonderwijs en het basisonderwijs met gastlessen en locatiebezoeken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Wil jij jezelf klaarstomen voor een succesvolle toekomst met een dynamische stage, traineeship of afstudeeropdracht bij Schadenberg Groep? 😃 Je bent van harte welkom! Neem voor meer informatie contact op met onze Specialist Arbeidsmarktcommunicatie & Recruitment Chris Reuvecamp.

Schadenberg Installatietechniek

Uitgelichte Vacatures!

Werkplaats Monteur / Medewerker

Hem - West-Friesland, Middenmeer - Hollands Kroon

Ervaren Financieel Administratief Medewerker

Hem - West-Friesland

Calculator

Amsterdam

Daktuinhoveniers (Ervaren én Leerlingen)

Alkmaar, Hem - West-Friesland
Chat openen
Chat openen
Hi! 👋🏻

Ben je op zoek naar een leuke baan? Bel/app ons voor meer informatie.

We spreken je graag.

Groet,
Chris & Inge