Een warm welkom bij Schadenberg Groep op de onboardingdag

Heb jij gesolliciteerd op de ideale vacature, heb je het sollicitatieproces succesvol doorlopen en ga jij bij ons aan de slag in je mooie nieuwe functie? Welkom aan boord! Om je carrière bij Schadenberg Groep zo vlot, soepel én persoonlijk mogelijk van start te laten gaan, geven we je een warm welkom op onze onboardingdag. Onboarding is het proces waarbij je als nieuwe medewerker wordt klaargestoomd voor je takenpakket, je nieuwe collega’s leert kennen en kennismaakt met onze bedrijfscultuur. Met de dynamische onboardingdag zorgen we er dus voor dat je snel vertrouwd raakt met je nieuwe functie in ons familiebedrijf.

Schadenberg Groep

Wat kun je verwachten op de onboardingdag bij Schadenberg Groep?

  • Ontvangst met een voorstelronde.
  • Presentatie van de directie over onze missie, visie en ambitie.
  • Raad de favoriete plaat van je nieuwe collega’s.
  • Presentatie van onze marketingafdeling.
  • Lekkere en gezonde lunch.
  • Kennismaking met de business units en de projecten.
  • Presentatie van onze KAM- en IT-afdeling: Veiligheid op 1, werkkleding en digitale procedures.
  • Quiz om je opgedane kennis van Schadenberg Groep te testen.

De kickstart van je kennismaking met ons familiebedrijf

Zoals je van een organisatie waar werkplezier, prettige omgangsvormen en leuke activiteiten centraal staan mag verwachten, verenigen wij het nuttige graag met het aangename op de onboardingdag. We kickstarten je eerste kennismaking met Schadenberg Groep met een flitsende voorstelronde. Als het ijs hiermee helemaal is gebroken, is het de beurt aan onze directie om je eigen te maken met onze missie, visie en ambitie. Met een beetje muziek op de achtergrond verloopt je werkdag net dat beetje makkelijker. De radio staat bij ons dus altijd aan en daarom mag een rondje ‘raad de favoriete plaat’ van je nieuwe collega’s natuurlijk ook niet aan de onboardingdag ontbreken. Na de presentatie van onze marketingafdeling ben je volledig up to date met de manier waarop wij Schadenberg Groep als sterk merk neerzetten én gaan we aan tafel voor een verkwikkende lunch.

Krijg een onvergetelijke eerste indruk

Wordt het dan niet de hoogste tijd voor een rondje langs de velden? Nou en of! De kennismaking met onze business units Infratechniek, Bouw, Dakwerken, Groen, Installatietechniek, Vastgoed en Service én hun projecten is een belangrijk onderdeel van de onboardingdag. Na het opdoen van een onvergetelijke eerste indruk staan onze KAM- en IT-afdeling klaar om je te informeren over de campagne Veiligheid op 1, werkkleding en digitale procedures. Vanzelfsprekend sluiten we de dag op een ludieke manier af. Namelijk met een quiz om te testen of jij alle informatie hebt gekregen die je nodig hebt om je loopbaan bij Schadenberg te laten slagen.

Loop jij na de onboardingdag nog rond met vragen? Dan staan wij altijd voor je klaar om die te beantwoorden. Wij wensen je veel succes en werkplezier bij Schadenberg Groep!

KBBBD - Schadenberg Groep
Schadenberg Bouw
Vacatures Schadenberg Infratechniek

Uitgelichte Vacatures!

Werkplaats Monteur / Medewerker

Hem - West-Friesland, Middenmeer - Hollands Kroon

Ervaren Financieel Administratief Medewerker

Hem - West-Friesland

Calculator

Amsterdam

Daktuinhoveniers (Ervaren én Leerlingen)

Alkmaar, Hem - West-Friesland
Chat openen
Chat openen
Hi! 👋🏻

Ben je op zoek naar een leuke baan? Bel/app ons voor meer informatie.

We spreken je graag.

Groet,
Chris & Inge